Menjadi exco sebagai titik permulaan untuk melangkah

exco mt Jabatan Syariah Undang-undang 2015-2016

Alhamdulillah tidak lama lagi aku dan rakan-rakan akan meletakkan jawatan masing-masing untuk memberi laluan kepada pimpinan baru menerajui Jabatan syariah undang-undang kuipsas di bawah fakulti pengajian islam Jadi pada kesempatan ini aku saja menulis satu artikel yang mana ingin meluahkan sedikit perasaan sepanjang mengalas tugas sebagai exco multimedia untuk jabatan . Menjadi salah seorang daripada orang-orang yang […]

Ini tips bagaimana ingin pastikan assignment anda selamat

cara agar assignment selamat

Lama jugak aku menyepi dari dunia blogger sampailah tertarik untuk menulis satu artikel berkaitan dengan  pokemon go . Tak sangka hit jugak aku punya artikel 100 perhari visitor lawat artikel tersebut  . Jadi , rasa timbul kembali semangat untuk terus menulis artikel walaupun satu artikel sehari . Oh lupa bagi mereka yang belum baca artikel […]

Sebab apa assignment tidak dapat markah tinggi ?

Ini antara cara dapat markah tinggi assignment

Wasap guys , kali ni aku nak kongsikanlah tips atau cara untuk dapatkan markah tinggi untuk assignment . Mungkin ada dikalangan korang ni tertanya-tanya sebab apa assignment tidak dapat markah tinggi . Sakit hati jugaklah da buat assignment siang malam bagai nak punah biji mata , duit berterbangan tapi markah assignment 10 / 20 . Sakit jugak hati macam […]

Kebaikan dan keburukan pokemon go ?

Ini dia kebaikan keburukan pokemon go

Syukur alhamdulillah setelah beberapa minggu tidak ada masa untuk mengemaskini blog serba kekurangan ini , hari ini aku mencuri sedikit ruang dan peluang waktu untuk menulis artikel berkaitan dengan pokemon go . Game yang sedang super duper trending ni seperti menjadi satu wabak penyakit yang menular masuk ke dalam masyarakat kita . Ianya bukan saja hangat […]

Daftar domain .com semurah rm5 setahun

Tempat domain murah dan berkualiti

Kini aku kembali lagi setelah lama menyepikan diri dalam dunia blog . Masa terlalu mencemburui aku untuk update blog serba daif ini . Kedatangan aku kali ini untuk berkongsikan pengalaman membeli domain murah . Jadi mungkin ada kawan-kawan yang berminat untuk memiliki domain sendiri , tetapi tidak mempunyai bajet yang banyak untuk membeli domain artikel ini […]

Ibu sempat jumpa nenek buat kali terakhir

nenek meningal

Semalam mak terpaksa balik kampung di riau indonesia disebabkan sakit nenek semakin bertambah . Katanya nenek demam biasa pada mulanya , semakin hari semakin teruk . Masa da teruk datuk suruh mak untuk balik , pada malam 2 hari sebelum raya pertama datuk ada cakap yang nenek pada awalnya semakin pulih tetapi nenek mandi dan […]

Murtabak berkuah vs murtabak bawang

Murtabak kari vs murtabak bawang

Tinggal lagi 2 hari saja lagi kita akan menyambut syawal yang juga akan menandakan berakhirnya bulan puasa ! Bila sebut sahaja berkaitan dengan bulan puasa bukan sahaja berkaitan dengan amalan , lailatul qadar , nuzul quran , bahkan ia turut berkait dengan pesta makanan . Apa tidaknya beraneka makanan dijual di pasar ramadhan atau di […]

Jarang update blog dan kesan terhadap blog

Inilah kesan jarang update blog

Sudah empat hari saya rasa saya tidak mengemaskini blog artikel terakhir yang saya update pada 28 hari bulan . Baca Artikel Terakhir : http://khairulcushion.com/video-rakyat-malaysia-masuk-ninja-warrior/ Kesibukan yang melanda menyebabkan blog ini sedikit tidak terurus . Sudah 4 hari tidak menulis artikel rindu untuk menulis itu ada tapi kesibukan yang menyebabkan keterbatasan masa untuk sentiasa kemas kini blog . Tadi saya […]

Video rakyat malaysia masuk ninja warrior

Video rakyat malaysia masuk ninja warrior

Sekarang tengah viral satu video tentang seorang rakyat malaysia yang menyertai pertandingan sukan televisyen sasuke viet nam ataupun lebih dikenali dengan nama ninja warrior. Mohd Redho Rozlan seorang pegawai teknologi maklumat telah menyertai pertandingan ninja warrior di vietnam . Beliau dikatakan mendapat perhatian netizen apabila videonya melepasi peringkat pertama program ninja warrior tersebut  di upload di […]

Friends Blog

Blog Peribadi #khairulanwar Frontier Theme