Ini tips bagaimana ingin pastikan assignment anda selamat

cara agar assignment selamat

Lama jugak aku menyepi dari dunia blogger sampailah tertarik untuk menulis satu artikel berkaitan dengan  pokemon go . Tak sangka hit jugak aku punya artikel 100 perhari visitor lawat artikel tersebut  . Jadi , rasa timbul kembali semangat untuk terus menulis artikel walaupun satu artikel sehari . Oh lupa bagi mereka yang belum baca artikel […]

Sebab apa assignment tidak dapat markah tinggi ?

Ini antara cara dapat markah tinggi assignment

Wasap guys , kali ni aku nak kongsikanlah tips atau cara untuk dapatkan markah tinggi untuk assignment . Mungkin ada dikalangan korang ni tertanya-tanya sebab apa assignment tidak dapat markah tinggi . Sakit hati jugaklah da buat assignment siang malam bagai nak punah biji mata , duit berterbangan tapi markah assignment 10 / 20 . Sakit jugak hati macam […]

Kebaikan dan keburukan pokemon go ?

Ini dia kebaikan keburukan pokemon go

Syukur alhamdulillah setelah beberapa minggu tidak ada masa untuk mengemaskini blog serba kekurangan ini , hari ini aku mencuri sedikit ruang dan peluang waktu untuk menulis artikel berkaitan dengan pokemon go . Game yang sedang super duper trending ni seperti menjadi satu wabak penyakit yang menular masuk ke dalam masyarakat kita . Ianya bukan saja hangat […]

Daftar domain .com semurah rm5 setahun

Tempat domain murah dan berkualiti

Kini aku kembali lagi setelah lama menyepikan diri dalam dunia blog . Masa terlalu mencemburui aku untuk update blog serba daif ini . Kedatangan aku kali ini untuk berkongsikan pengalaman membeli domain murah . Jadi mungkin ada kawan-kawan yang berminat untuk memiliki domain sendiri , tetapi tidak mempunyai bajet yang banyak untuk membeli domain artikel ini […]

Ibu sempat jumpa nenek buat kali terakhir

nenek meningal

Semalam mak terpaksa balik kampung di riau indonesia disebabkan sakit nenek semakin bertambah . Katanya nenek demam biasa pada mulanya , semakin hari semakin teruk . Masa da teruk datuk suruh mak untuk balik , pada malam 2 hari sebelum raya pertama datuk ada cakap yang nenek pada awalnya semakin pulih tetapi nenek mandi dan […]

Murtabak berkuah vs murtabak bawang

Murtabak kari vs murtabak bawang

Tinggal lagi 2 hari saja lagi kita akan menyambut syawal yang juga akan menandakan berakhirnya bulan puasa ! Bila sebut sahaja berkaitan dengan bulan puasa bukan sahaja berkaitan dengan amalan , lailatul qadar , nuzul quran , bahkan ia turut berkait dengan pesta makanan . Apa tidaknya beraneka makanan dijual di pasar ramadhan atau di […]

Jarang update blog dan kesan terhadap blog

Inilah kesan jarang update blog

Sudah empat hari saya rasa saya tidak mengemaskini blog artikel terakhir yang saya update pada 28 hari bulan . Baca Artikel Terakhir : http://khairulcushion.com/video-rakyat-malaysia-masuk-ninja-warrior/ Kesibukan yang melanda menyebabkan blog ini sedikit tidak terurus . Sudah 4 hari tidak menulis artikel rindu untuk menulis itu ada tapi kesibukan yang menyebabkan keterbatasan masa untuk sentiasa kemas kini blog . Tadi saya […]

Video rakyat malaysia masuk ninja warrior

Video rakyat malaysia masuk ninja warrior

Sekarang tengah viral satu video tentang seorang rakyat malaysia yang menyertai pertandingan sukan televisyen sasuke viet nam ataupun lebih dikenali dengan nama ninja warrior. Mohd Redho Rozlan seorang pegawai teknologi maklumat telah menyertai pertandingan ninja warrior di vietnam . Beliau dikatakan mendapat perhatian netizen apabila videonya melepasi peringkat pertama program ninja warrior tersebut  di upload di […]

Celcom burung hantu unlimited kuata

Burung hantu unlimited kuata

Mula-mula pihak celcom memperkenalkan burung hantu kuatanya adalah unlimited . Selepas itu mereka membuat perubahan yang mana burung hantu daripada ulmited kepada 10gb data . Then baru-baru ini dikhabarkan celcom burung hantu kembali unlimited jadi sejauh mana keshahihan berita ini 😛 Disini aku ingin kongsikan adakah benar celcom kembali unlimited ? Atau sekadar khabar angin ? Jawapan […]

Satu lagi iklan raya 2016 yang ciutmiut

Satu lagi iklan raya 2016 yang ciutmiut

Seperti biasa bila hari raya nak menjelma saja maka banyaklah promosi-promosi , jualan runtuh , daripada syarikat-syarikat besar . Dan seperti biasa juga bila hari raya saja maka syarikat-syarikat koperat mahupun swasta pasti akan membuat iklan untuk menyampaikan nasihat agar raya dapat diraikan dengan penuh kegembiraan . Ini satu iklan raya 2016 yang ciutmiut yang telah dibuat oleh […]

Friends Blog

Blog Peribadi #khairulanwar Frontier Theme