Alhamdulillah ada jugak rezeki pada bulan oktober ni

1
20
views

Syukur alhamdulillah setelah bulan lepas pendapatan dari alam maya nampaknya semakin susut dan boleh kata turun mendadak disebabkan tiada job tapi pada bulan ni alhamdulillah rezeki Allah datang tanpa diduga.

Rezeki itu rahsia tuhan

Bulan ni sebenarnya saya tidak target sale untuk jual akaun adsense disebabkan bulan ni saya ada job lain sebenarnya. Tapi ada pula seorang klien pm saya tanya ada ke tidak akaun adsense so kebetulan ada satu akaun adsense yang tidak diguna.

Deal lah dengan dia katanya nak beli sebab adik dia nak guna.

So deal dalam masa beberapa minit sahaja dia cakap dia lock akaun tu dan bayar deposit RM100. Kalau dalam masa seminggu dia tak pm maksudnya duit deposit tu burn or jadi milik saya la.

beli akaun adsense
Deal

Deal ni jadi masa malam ahad baru-baru ni. So saya pun ok kan saja sebab saya pun tak beria sangat sebab memang bulan ni tidak kesah ada sale ke tak.

So dalam beberapa hari berlalu semalam tetiba dia pm saya balik kata nak bayar duit selebihnya. Saya pun okkan saja hahaha .

Alhamdulillah rezeki itu milik Allah . Dia kurniakan sedikit duit untuk belanja bulan ni dapatlah saya jual satu akaun padahal saya tak beria macam bulan lepas.

Bulan lepas pm punya ramai yang jadi deal seorang tak lepas. Sedih gila bulan lepas sehingga down tak nak dah jual akuan. hahahha

buyer adsense
Transaksi berjaya untuk deposit
transaksi berjaya untuk full payment adsense
transaksi berjaya untuk full payment

Maka dapatlah saya berbelanja sakan sikit bulan ni hahaha.

Dalam masa sama macam saya cakap bulan ni ada job lain. Saya sekarang lebih main blog viral untuk Instance Artikel.

selesai jual beli adsense
selesai jual beli adsense

Itu sahaja untuk artikel kali ini.

Kalau ada yang berminat untuk beli akaun adsense boleh pm saya terus di facebook atau telepon / whatsapp saya di no 016-9840293

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge