Alhamdulillah clear stock untuk akaun ADSENSE bulan oktober

4
16
views

Bismillah dan syukur alhamdulillah selepas beberapa hari rasanya tidak update blog ni sebab sibuk dengan blog lain dan beberapa kerja lain lagi, hari ini diberi kesempatan atau ruang sedikit untuk update terbaru.

Pada artikel sebelum ni aku ada share yang satu akaun adsense berjaya dijual. Masa tu aku cakap aku memang tak expect pun untuk jual akaun sebab tak focus untuk sell akaun sebenarnya bulan ni.  – Boleh baca : Alhamdulillah ada jugak rezeki pada bulan oktober ni

So pada kali ini juga aku bersyukur sangat sebab berjaya jual 2 Akaun dalam masa tidak sampai 1 jam selepas aku post.

Syukur gila rasa berjaya untuk cleankan stock bulan ni. Walaupun pada awal bulan memang aku tak expect untuk jual just nak simpan stok je untuk dijual pada bulan depan hehe.

Thanks kepada pembeli yang bid dengan harga RM1500 sahaja.

Berikut merupakan kronologi untuk pembelian malam ni hehehe.

Pada jam 6:44P.m 30/10/2017 aku saja try market ada lagi tak orang nak beli akaun adsense. Alhamdulillah ada 3 orang pm aku.


Jadi daripada 3 orang yang pm tu semua banyak tanya itu dan ini. 2 Orang nampak macam betul-betul nak beli. Tapi tiada kata putus lagi. So aku biarkan sahaja dulu

Pada jam 7:22 pada hari yang sama juga tuan Akim pm saya untuk tanya.

Macam biasa tuan Akim ni macam sebelum-sebelum ni dia ni tak banyak tanya. Hahaha tak macam client lain tapi tak mengapalah.

beli akaun adsense

Ha settlelah untuk aku jual akuan pada bulan ni. Thanks kepada tuan Akim. Insha Allah next month ada lagi akaun untuk dijual.

Ini antara bukti yang dapat aku berikan kepada korang yang masih ragu-ragu kalau aku sell akaun adsense ni.

Alhamdulillah bulan ni sahaja adalah sedikit rezeki aku.

jual beli adsense terpecaya

So kalau ada yang nak tanya pasal akaun adsense or nak beli akaun bolehlah pm tepi di facebook/fivewave atau contact terus 0169840293

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge