Cara bangun sahur paling mudah abad ini

1
164
views

Pejam celik hari keempat sebenarnya kita sudah berpuasa. Jadi kalau korang antara manusia yang selalu terlajak tidur mungkin aritikel ini sesuai untuk korang iaitu cara bangun sahur paling mudah abad ini.

Sebenarnya aku pun baru tahu ada apps yang berkerja sebagai pengejut sahur. Bagi korang yang tidak ada awek, duduk bujang kat rumah mungkin boleh guna apps ni sebagai pengejut korang. Dia akan call korang bila tiba waktu sahur.

JOM BANGUN SAHUR DENGAN SERVIS HERO

jom bangun sahur dengan servis hero
Bangun sahur dengan servis hero

Apps ini dicipta untuk menelepon anda setiap kali sahur pada bulan ramadhan. Jadi selain daripada jam loceng yang korang kunci tu antara cara yang boleh korang guna adalah guna servis hero ini.

TEKAN SINI UNTUK APPS SERVIS HERO

Caranya mudah hanya masukkan maklumat yang diperlukan seperti gambar diatas. Lepastu tu tekan wake me up for sahur.

bangun sahur mudah
Dia akan kejut korang bila sampai waktunya

Apa lagi guys jom share kat kawan-kawan korang yang payah bangun sahur tu. Semuanya percuma semoga Allah memberi keberkatan dalam setiap sahur kita sebagaimana hadis rasulullah s.a.w yang mengatakan dalam sahur itu ada keberkatannya.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge