Cara cashout duit dari 8share

0
98
views

Cara cashout duit dari 8share :  Kali ini aku nak ajar korang semua macam mana nak keluarkan duit atau cashout duit dari 8share?

APA ITU 8Share ? 

8share ialah sebuah syarikat iklan yang memberi peluang kepada ahli berdaftar untuk membuat duit. Sebenarnya aku pun tak tahu nak terangkan macam mana nak korang dengan bahasa yang lebih mudah.

Tetapi sistem dia lebih kurang macam ini. Diaorang dapat iklan dari syarikat atau orang persendirian dan kita ( sebagai ahli ) kena share iklan tersebut. Dan kita akan dapat duit RM0.20 dari setiap iklan yang kita share ( ada orang tekan iklan yang kita share tersebut ).

BAYARAN 8SHARE

8share akan bayar kat korang 20 sen setiap satu klik pada link yang telah korang kongsikan. 20 sen itu sangat besar nilainya.

Dan bagi aku kat malaysia ini antara tempat paling terbaik untuk kita join buat duit sampingan adalah 8share.

JOM JOIN 8share : http://po.st/RnwoEP

CARA CASH OUT DUIT DARI 8SHARE

So berbalik kepada topik kita iaitu macam mana korang nak cashout duit korang dari 8share? Berikut adalah langkah-langkah yang perlu korang ikut.

Jangan Lupa baca  : Duit 8share masuk lagi

Pertama sekali pastikan duit korang sudah mencukupi RM50. Sebab syarat dia kalau nak keluarkan duit dari 8share minimum adalah RM50. Selagi tidak cukup korang tidak akan boleh cashout.

cara Cash out 8share
Pastikan duit cukup RM50

Langkah kedua lepas korang dah pastikan duit cukup untuk korang keluarkan adalah korang pergi ke dashboard sebelah kiri skrin korang. Dan tekan request cash out now.

cara keluarkan duit 8share
Tekan Request Cash Out Now

Lepastu korang isilah semua informasi tentang korang. Pastikan ianya betul, kalau silap memang tidak akan dapat duitlah korang. Pastikan no bank dan nama pada no akaun yang diberikan adalah sama 100%

keluar duit 8share
Isi informasi tersebut dengan betul

Lepas tu isikan form dengan jumlah yang ingin anda keluarkan. Pastikan no genap Macam RM50 / RM60 dan seterusnya jangan ada sen-sen atau RM52 dan sebagainya.

cashout duit 8share
cashout duit 8share

Dan akhir sekali Send Cash Out Request. Sekarang apa yang harus korang lakukan adalah tunggu e-mel verified dari pihak 8share dan pembayaran akan dilakukan.

Kebiasaannya bayaran akan dibuat setelah 1 bulan dari e-mel pengesahan. Jadi bersabarlah dan carilah earning baru untuk next cashout.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge