Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

7
42
views
join chocolate fan giveways by sii nurul
join chocolate fan giveways by sii nurul

Pertama kali rasanya join program giveway ni hehehe. Harap aku ada peluang untuk menang lah dalam percubaan pertama aku ni. Kalau menang rezeki hari jadi gayanya huhu :P.

Program giveaway ini dianjurkan oleh blog ciknurul23 dan Diary Nie’s. Syarat yang diaorang tetapkan adalah seperti berikut

1. Follow Blog Sii Nurul dan Diary Nie’s Gallery
2. Like FbPage Sii Nurul
3. Buat entry yang bertajuk “Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul”
4. Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry post ini
5. Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di bawah

Sebab syarat dia mudah aku pun nak try nasib jugaklah kata orang. Siapa taknak kalau menang free-free dapat Coklat Ferrero rocher, Cadbury & Hersheys.

Tapi pemenang dia akan ditentukan melalui random.org. Memang betul-betul ikut nasib kata orang.

Actually sebab sebenar aku join adalah untuk menambah rakan dalam dunia blogger 🙂 Harap ada ikatan ukhwah terjalin dalam program ini hehe

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge