Consultant baru di kuantan ” HIJRAH MINDA “

0
58
views

Consultant baru di kuantan ” HIJRAH MINDA “ : Pada artikel ini saya nak promot sikit consultant baru yang ditubuhkan oleh ustaz yang pernah mengajar saya di Kolej universiti islam pahang sultan ahmad shah.  Ayat di bawah saya ambil daripada whatsapp 🙂

Hijrah Minda
Hijrah Minda consultant

Bismillah ! Assalamualaikum rakyat malaysia. Ade pengumuman yang baik yang boleh membantu dalam kalangan anak muda serta pelajar di seluruh negeri.
KAMI MENUBUHKAN CONSULTANT IAITU “HIJRAH MINDA” BAGI MENGADAKAN SEBUAH PROGRAM YANG BERUNSURKAN ILMIAH KEPADA SESIAPA SAHAJA ??

Consultant berkonsep “INDAHNYA BERHIJRAH”
“Consultant yang memberi konsep berhijrah bahawasanya untuk mendidik pemikiran pelajar yang berlandaskan islam serta istiqamah setiap apa yang dilakukan ”

Tawaran untuk mana mana sekolah/KAFA yang berminat untuk dapatkan tawaran untuk kami membantu kalian❤?
Dan INDAHNYA. kami pergi ke semua sekolah dari mana-mana negeri sekalipon !!

Yang INDAHNYA sememangnya indah !! Kita menyediakan trainer dan penceramah yang hebat untuk memberi talk kepada para pelajar.
So, nak INDAH lagi? Guru-Guru boleh berurusan dengan semua Sekolah di negeri cikgu-cikgu dan kita buat Jelajah Indahnya Berhijrah dan Indah bila semua Sekolah dapat Harga yang berpatutan.
BIO PENCERAMAH/ TRAINER !❤❤
✔Ustaz Muhammad Assyifa Ulhayyat Bin Jahidin
✔Pensyarah Jabatan Syariah Kuipsas
✔Timbalan Ketua Pusat Islam
✔Penceramah Radio Pahang FM
✔Penceramah Bebas
Hubungi Kami Segera!!
?019 987 4132
?019 987 4132
?019 987 4132
Beri peluang pada anak didik di sekolah untuk betulkan diri serta berhijrah dan dalam masa yang sama dapat perbaiki aqidah serta istiqamah dan jadikan mereka Orang orang yang berakhlak mulia berlandaskan syariah islam??‍♀??‍♀
MARI REBUT PELUANG UNTUK SERTAI KAMI DI HIJRAH MINDA DAN CONSULTANT !!
PELBAGAI PROGRAM DITAWARKAN !!
RAJIN KAN DIRI UNTUK CALL KAMI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge