Duit 8share masuk lagi kali ke 6

3
131
views

Alhamdulilah akhirnya duit 8share masuk lagi kali ke 6 . Setelah sebulan menunggu dan semalam masuk jugak duitnya . Nak diikutkan ini duit yang ke RM570 dari 8share . Terima kasih 8share hehe .

Aku nak kongsikan sedikit cerita aku dengan 8share pada thread ini . Mungkin ada kawan-kawan kita yang pikir 8share penipu atau 8share scam  ? Disini aku akan buktikan bahawa 8share itu benar-benar membayar ahlinya .

Aku mula main 8share pada tahun 2015 kalau tidak silap sebab aku da lupa bila start yang sebenarnya mungkin hujung bulan 2014 atau awal 2015 . Ketika itu main sebab member ajak..  kitaorang guna thread macam-macam untuk dapatkan klik . Ketika itu jugak sistem 8share tidak begitu jitu dan sangat mudah untuk menambah pendapatan 8share .  Setakat 3 iklan sehari untuk RM10 apelah sangat

Pertama kali pengeluaran yang aku buat di 8share ialah sebanyak rm250 . Sebab ketika itu banyak cara untuk dapatkan klik sehinggakan ada sofware multi url untuk tanam link kita dalam komputer orang setiap kali orang itu online dia akan klik juga iklan kita walaupun tak nampak iklan tersebut . Memang jahatlah time tu sebab bagi sofware-sofware free ditambah perisa url 8share hahaha .

Lepas itu 8share semakin ditingkatkan sistem mereka , jadi bahaya untuk dapatkan klik cara sebelum ini . Ada lagi thread yang aku cuba buat dengan saling klik . Letak link kat website , dapatlah aku ketika itu lebih kurang rm100 lebih aku buat la pengeluaran .

Lepas da dapat tu aku buat benda yang sama lagi . Masa ini duit pun mendadak sebab aku buat hadiah iaitu rm5 preapaid topup . Apa yang perlu buat ialah klik 10 gambar dalam 10 gambar tersebut hanya ada satu sahaja topup yang lain semuanya iklan nisbah 1 : 9 . Haha ketika ini beribut orang masuk aku boleh dapat rm10 sekejap sahaja .

Time aku nak keluarkan duit daripada 8share akaun 8share di suspended fuhhh melayang beb rm300 ++ ketika itu . Menyirap gila darah . Haha , tapi apakan daya kita yang menipu xD hurmmm rasa bersalah jugaklah ketika itu . Nak diklaim atau tidak duit tersebut sebab kalau nak klaim kena hubungi mereka .

Pada ketika itu juga banyak akaun 8share ahli yang lain kena banned . Mungkin menggila agaknya 8share ketika itu. Jadi aku behenti bermain 8share cukuplah 350 dari 8share selama 4-5 bulan sebab apa sebabnya 8share pengeluaran dia ambil masa yang lama untuk cashout .

Jadi masa bulan 7 ke 8 pada tahun  2015itu aku main kembali 8share tapi kali ini aku bermain mengikut undang-undang yang mereka tetapkan . Sampai sahaja duit aku 50 aku akan terus cashout dan tunggu sampai duit masuk akaun .

Lama jugalah untuk dapat rm50 tunggu sajalah . Sehingga kini aku dapat earning lebih daripada 500 atau lebih tepat RM570 . Duit daripada 8share biasa aku tidak beli makanan sebabnya duit tersebut aku guna untuk bayar hosting blog , domain blog , beli barangan-barangan laptop ( sebelum ini ) .

Bukti pembayaran 8share

Aku ada 2 sahaja bukti pembayaran daripada 8share . Yang lain aku tidak ada sebab aku guna email lainkan aku cakap aku pernah kena suspended dengan 8share !

bukti cash out 8share
bukti cash out 8share

Itu antara bukti pembayaran terbaru daripada 8share . Dan yang kedua malas aku upload sebab rm20 sahaja 😛  . Inipun sebab baru mula kembali aktif dalam kongsi iklan 8share . Dulu ye lah semangat lain macam sikit cari duit dengan 8share sekarang perasaaan malas itu mula menebal dalam diri jadinya gitulah .

Tapi aku yakin nak dibandingkan aku dengan mereka yang diluar sana banyak lagi yang berjaya dapat pendapatan sampai ada setiap kali keluarkan duit mesti dalam RM500 .

Tetapi aku tak berani tunggu duit terlalu banyak baru nak keluarkan sebab takut kena suspended lagi dengan 8share . Lebih baik ambil jalan yang lebih selamat cukup saja syarat nak keluar duit teruskan keluar .

Cara daftar dan dapatkan duit dari 8share

Mungkin ada pembaca baru saja tahu tentang dunia 8share , jadi aku nak kongsikan cara macam mana korang nak dapat .

  1. – Masuk ke http://po.st/RnwoEP
  2. Lepastu create an account
  3. Isilah semua form username / email / pasword
  4. Lepastu korang confirmkan email
  5. Jangan lupa baca Code of honor mereka untuk elakkan anda di suspended

Untuk share iklan pula

  1. Di dashboard sebelah kiri ambil ” Special “
  2. View this special
  3. Lepas tu get the link
  4. Sharelah ke media sosial seperti facebook / google plus / twitter

Sedikit pemberitahuan . Anda dilarang sama sekali untuk meminta orang lain klik iklan anda secara paksa  . Anda dilarang meletakkan link iklan di website-website / blog . Kerana hanya media sosial sahaja boleh disebarkan link iklan tersebut . Ini termasuk anda ditegah sama sekali untuk share ke whatsapp dan juga wechat .

Mungkin korang pikir 8share tidak dapat detect ! Tetapi kenyataannya tidak sebab setiap kali ada visitor ip dan referral adress akan tercatat oleh yang demikian pihak 8share akan detect pengklik iklan .

Apa lagi tunggu marilah buat duit sama-sama dengan 8share !

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge