Duit 8share masuk lagi untuk kali ke-7

0
70
views

Duit 8share masuk lagi untuk kali ke-7 : Hari ini saya nak kongsi sekali lagi berkaitan dengan cashout duit daripada 8share. Alhamdulillah ini merupakan cashout yang ke-7 buat saya.

Alhamdulillah 8share masuk lagi
Bukti pembayaran daripada 8share

Pembayaran sebenarnya telah dibuat pada 30/06/2017 lagi. Duit masuk pada 01/07/2017. Saya tidak perasan pula semalam duit da masuk sebab tak bukak email langsung. Cuma tadi bukak email sekejap untuk kemaskini akaun youtube ternampak pula mesej daripada HSBC.

Maka Rm50 ini bolehlah dijadikan sebagai duit tambahan untuk saya berbelanja nanti. Terima kasih 8share sekali lagi. Hehehe

Ha untuk korang yang belum baca cashout ke-6  : Baca sini

So kalau ada yang katakan 8share ini penipu atau scam dan sebagainya saya tak tahu lah nak cakap apa. Sebab sepanjang saya main iklan 8share tidak pernah mereka tidak bayar saya.

Cuma anda harus ikut peraturan yang telah ditetapkan jangan paksa orang lain klik dan sebagainya.

Saya main 8share sebagai suka-suka sahaja tidak pernah serius. Jadi sambil online facebook saya share iklan tersebut. Dalam sebulan kadang-kadang dapatlah rm50. Ok lah kan ? Dari kita online facebook tak dapat apa-apa.

Kalau ada nak tahu macam mana nak buat akaun 8share korang baca yang kat cashout 6 saya ada share disana langkah-langkah dia. Malas nak tulis panjang-panjang kat artikel ni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge