Game steam tengah offer tunggu ape lagi? Belilah game steam anda sekarang

0
125
views

Game steam tengah offer tunggu ape lagi? Belilah game steam anda sekarang : Anda peminat video game tegar? Tengah tunggu offer untuk beli game yang anda suka? Sekarang lah masanya untuk beli game yang anda suka! Steam tengah buat Steam Summer Sale.

Jangan tunggu lama-lama! Offer ini terhad sehingga 5 July 2017. Jangan lepaskan peluang untuk anda borong game kegemaran anda. Atau tidak anda harus tunggu offer steam yang seterusnya.

HARGA GAME DI STEAM MURAH

Tahukah anda steam summer sale ini anda boleh dapat pengurangan sehingga 80% untuk sesetengah game. Berikut senarai harga untuk offer kali ini, ayuh rebut peluang ini.

Summer sale offer steam
Summer sale offer steam

Kat sini aku tidak letakkan semua gambar harga untuk sale kali ini. Aku takot blog aku jadi berat so aku ambik sedikit screen sahajalah untuk tontonan anda semua. Untuk nak tengok harga game yang korang minat boleh lah tengok disini – http://store.steampowered.com/

harga game di steam tengah murah
harga game di steam tengah murah

CARA BELI GAME STEAM

Untuk melakukan pembelian, pastikan anda sudah mempunyai SW ( steam wallet ). Untuk mendapatkan steam wallet anda bolehlah membelinya secara online ataupun beli daripada mol point ( di 7 eleven ada jual ).

Jika anda sudah mempunyai steam wallet berikut adalah cara untuk membeli game daripada steam dengan mudah.

  • Masuk ke store
  • Pilih game yang korang nak kalau tidak ada muncul game yang korang nak, search nama game melalui form ( Search the store )
  • Lepas tu tekan dekat link game tersebut
  • Dan Add to Cart
    cara beli game di steam
    cara beli game di steam

     

  • Then Purchase for Myself untuk pembelian diri sendiri atau Purchase as a gift jika korang nak beli game tersebut untuk kawan-kawan korang.

[ Baca Juga ]- 5 Games paling gempak orang malaysia main

Kalau ada yang baik hati bolehlah belanja aku gta 5 😛 .

So inilah masa yang tunggu oleh seluruh peminat video game sebenarnya untuk membuat pembelian borong terhadap game-game yang diminati. Aku juga sekarang tengah kumpul duit untuk beli Gta 5, mungkin 4 July ni aku dapat dah kot nak main gta 5 ^_^.

So sesiapa yang nak jual steam wallet and nak letak kat dalam artikel aku ni, boleh pm tepi. Semua detail aku rasa aku baik hati aku update nanti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge