Jom masuk peraduan Instagram Semangat Merdeka 2017

0
64
views
  1. Kepada semua murid Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah yang belajar di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia ( KPM ) ayuh sertai pertandingan Instagram Semangat Merdeka.

Hadiah yang cukup lumayan akan diberikan kepada pemenang. Yang mana pemenang akan berpeluang untuk memenangi barangan Mamee Monster Biskidz yang nilainya RM7000.

Pertandingan Semangat Merdeka Pertandingan ini dianjurkan oleh Unit Komunikasi Korporat ( UKK ) Kementerian pendidikan Malaysia bersempena dengan bulan kemerdekaan pada tahun ini.

Syarat Pertandingan

Ianya terbuka kepada semua murid Sekolah Rendah dan juga Sekolah Menengah di bawah KPM.

Murid hendaklah berpakaian seragam Sekolah dan bersetuju gambar yang dipertandingkan itu akan menjadi hak milik Kementerian Pendidikan Malaysia sepenuhnya.

Tema

Temanya sama seperti tema hari kebangsaan iaitu Negaraku Sehati Sejiwa

Format
  • Anda mestilah follow dan like Instagram KPM ( Tekan Sini )
  • Setelah itu anda hendaklah menangkap gambar yang kreatif dengan bertemakan Semangat Negaraku anda yang mana ianya melambangkan perpaduan.
  • Kongsikan gambar tersebut di wall instagram anda dan tag @kpm_moe dan diakhir post tersebut mestilah masukkan juga hastag #negarakusehatisejiwaKPM #SemangatmerdekaKPM #mamee
  • Gambar tersebut juga perlulah ada tag kawan-kawan anda sebanyak 3 orang
  • “Penting” sila PUBLICkan akaun Instagram anda ! Jangan Private
  • Pemenang akan dipilih oleh juri pilihan KPM
  • Dan keputusan juru adalah muktamad
Keputusan pemenang pertandingan Instagram Semangat Merdeka

Pemenang akan diumumkan oleh KPM di laman sosial mereka iaitu setelah satu minggu selepas tarikh penyertaan ditutup.

Oleh itu cepatlah anda hantar atau kongsikan gambar anda seperti yang diminta dengan penuh kreatif jangan lupa ajak kawan-kawan join sekali.

Hadiah tu cukup lumayan jangan lepaskan peluang guys ! Nak masuk mudah sangat tu just tak perlu keluarkan duit dan tenaga yang banyak !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge