Jual akaun adsense Malaysia

1
153
views

Jual akaun adsense Malaysia : Baru sahaja 3 hari aku lepas sekali lagi daripada Review Adsense hari ini aku mengambil keputusan untuk menjual akaun tersebut sekali lagi. Alhamdulillah kali ini harga yang diambil oleh seorang buyer google adsense sama seperti harga sebelum ni.

Jual Akaun Google Adsense

Baca Juga : Akhirnya dapat review daripada google adsense

Bagi korang yang belum baca aku punya artikel pasal google adsense sebelum ni korang boleh baca Dapat 2K dengan jual akaun adsense.

Sebenarnya tadi aku jual akaun adsense tu bila aku pikir earning yang aku dapat sekarang sangat rendah. Selain itu aku rasa lebih baik aku meningkatkan dahulu traffic daripada focus untuk membuat duit.

Duit google adsense
Duit google adsense

Sebab Google Adsense boleh apply lagi pada bila-bila masa. Dan harga google adsense boleh jatuh pada bila-bila masa. Jadi bila harga tengah tinggi lebih baik aku jual daripada aku peram macam tu betul tak?

Aku pun terkejut bila dioffer sekali lagi untuk menjual akaun adsense pada malam tadi. Bila aku pikir-pikir dan aku terus buat keputusan lebih baik jual.

Dan pembeli google adsense tersebut telah membuat bayaran pada jam lebih kurang pukul 2. Jadi dapatlah aku merasa duit tersebut. Yang sebelum ni aku banyak habis dengan membeli phone dan sebagainya.

Duit dari pembeli google adsense
Duit dari pembeli google adsense

Entahlah aku malas nak menulis banyak-banyak cukuplah sekadar ini perkongsian aku pada hari ini. Semoga ada rezeki lagi di masa akan datang dengan bermain blog insha Allah. Sekarang visi dan misi aku adalah untuk bina blog dengan visitor per hari lebih daripada 1K hehe.

Doakan aku berjaya ye kawan-kawan.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge