Selamat tinggal csgo buat sementara waktu :'(

3
31
views

Setelah sekian lama aku beraksi dalam csgo atau counter strike global offensive. Nampaknya kini tibalah masanya untuk aku bersara sementara ( eceh acah pemain professional la pulak ). Selamat tinggal csgo buat sementara waktu :'(

Aku terpaksa melalukan ini semua memandangkan aku semakin sangap ( atau gian ). Ini sangat berbahaya kalau aku tidak cegas secepat yang mungkin memandangkan final exam aku tinggal beberapa minggu sahaja lagi.

Terpaksa lah aku melupakan hasrat untuk naik pangkat dan sebagainya demi keputusan yang cemerlang pada sem ini .

Result sem lepas : http://khairulcushion.com/alhamdulillah-result-sudah-keluar/

Kata orang nak berjaya kena korbankan sesuatu. Untuk itu aku korbankan aku punya csgo buat sementara waktu.

Good bye csgo
Good bye csgo

Tibalah masanya untuk aku mendeletenya setelah hampir 5 bulan aku bersamanya hehehhe.

Delete csgo
Delete csgo

Oh tidakkkkkk….

Csgo berjaya didelete
Csgo berjaya didelete

Maka selesai sudah riwayat csgo aku.

Nampaknya dunia menulis aku juga terpaksa lah aku kurangkan. Terpaksalah aku slow kan diri aku untuk terlibat secara langsung dalam dunia blogger.

Tak apalah buat sementara waktu ni tinggalkan semua benda yang kita suka untuk buat yang terbaik dalam perkara yang kita minat.

Untuk jadi yang terbaik kita mesti buat yang terbaik. Kalau tidak sanggup berkorban macam mana nak berjaya.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge