Shopping online murah di 11street sekarang

2
173
views

Shopping online murah di 11street sekarang :  Sekarang sudah betul-betul hujung ramadhan jadi saya yakin ramai di antara sahabat sekalian sedang bersiap-siap membeli persiapan untuk raya nanti.

Jadi dalam dunia teknologi sekarang semua benda nak mudah termasuk beli barang-barang keperluan. Termasuklah saya sendiri, saya lebih gemar untuk membeli barangan online daripada pergi kedai sesak-sesak nak pilih bagai.

Potongan harga sehingga 90%
Potongan harga sehingga 90%

Dan saya juga bukanlah seorang yang suka memilih dalam keadaan yang crowded jadi bagi memastikan saya memilih barangan yang betul-betul saya inginkan saya biasanya akan membuat pembelian atas talian ataupun shopping secara online.

Jadi raya tahun ini saya ingin membeli jam tangan secara online sebabnya baju semua saya akan beli di kedai bersama keluarga. Jadi nak beli online pun ada caranya nak kena survey yang mana murah dan buat comparison harga antara satu sama lain juga.

Beberapa kedai online saya sudah buat server dan kali ini 11Street.my menjadi pilihan hati disebabkan harga yang ditawarkan begitu murah dan juga barangan yang saya ingin beli tersebut menepati ciri-ciri ataupun minat saya.

Bayangkan Potongan Harga Sehingga 90%. Wow memang tidaklah saya lepaskan peluang ini. Jadi saya belilah seutas jam G-Shock dengan harga lebih kurang RM40.

Beli barang online murah
Shopping Online

Jadi saya haraplah yang saya dapat pakai jam ini semasa raya, takut ada masalah dengan shipping sahaja.

OFFER RAYA DI 11 STREET

Wow tahukah anda sekarang tengah ada jualan murah di 11 street? Diaorang tengah buat kempen gila-gila raya daripada harga RM1 dan rebit kredit sehingga 22% ! Dan apa yang menariknya lagi mereka membuat penghantaran secara percuma ke rumah anda!

Cepat dapat kan barangan secara online di 11street sehingga 25 Julai ini sahaja. Bukan mudah nak dapat barang semurah ini

beli barang online murah di 11 street
beli barang online murah di 11 street

So tunggu apa lagi dapatkan macam-macam jenis barangan murah di sini. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

LAMAN WEB 11STREET : http://www.11street.my/

REVIEW 11STREET

Apa yang dapat saya katakan untuk 11street ini ialah sistem pembayaran yang begitu mudah, dengan adanya sistem automatik ( maybank2u  ). Selain itu diaorang punya update dari semasa ke semasa begitu bagus tidak membuat saya tertunggu-tunggu.

Daripada segi penghantaran barang daripada seller ke syarikat courier begitu bagus sebab diaorang ambil masa dalam lebih kurang satu hari sahaja selepas pembelian.

Cuma daripada segi kualiti tidak mampu lagi saya nak buat ulasan sebab ini pertama kali saya beli barang daripada 11street sebelum ini biasanya saya beli daripada web luar negara. Saja nak  cuba beli barang daripada online shop dalam negara.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge