Terpengaruh dengan game Mobile Legend pula

0
71
views

Terpengaruh dengan game Mobile Legend pula : Selepas aku dapat beli phone baru tetiba semalam member aku paksa pula untuk download Mobile Legend Bang-Bang. Aku pada mulanya tak nak disebabkan beberapa perkara.

Apa taknya, sebelum ni aku kecam beberapa orang member aku yang main game ni sebab banyak sangat budak main game ni. Bila da kecam orang main takkan lah kita nak main kan. Ni ibarat dah sudah jilat balik hahaha.

mobile legend bang bang
Sumber : http://www.mobilelegends.com/

Tapi aku kuatkan semangat untuk cuba juga game ni hahahha. Biarlah kena kecam pun asal aku cuba hehehe. Jadinya aku download lah game ini kelmarin untuk cuba apa syoknya main game mobile legend ni.

Betul ke mobile legend sama macam dota 2?

Semua persoalan aku cuba rungkaikan dalam masa satu hari aku main. Dan yes betul gameplay dia lebih kurang macam dota 2.

Rasa sadis gila hidup aku tiba-tiba mudah gila terpengaruh dengan game budak-budak ni hahaha. Hmm, aku rasa memang korang pun patut cuba main game mobile legend ni.

Tapi serius aku cakap masa aku mula-mula main semua yang aku jumpa semuanya noob gila main. Daripada 7 game awal yang aku main semuanya aku dapat mvp. Sekarang tengah upkan lvl untuk main rank.

Baca Juga : 5 game android terbaik

Mobile legend
Antara gambar aku dapat mvp di mobile legend

Nampak tu aku punya hero 😛 hehehe. Bunuh 18 orang mati 0 Assist 9 orang. Ini antara gambar aku main mobile legend.

So bagi korang yang belum ada lagi korang bolehlah download game ni sebab memang best lah dia fighting. Motif game ini adalah untuk memusnahkan tower besar yang berada di base lawan masing-masing.

Aku nak cerita banyak-banyak pasal game ni pun aku tak tahu sebab aku baru lagi main. Sekarang aku pun tengah cari cara nak jadi pro dalam game ni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge